Wanneer u werkt in een veeleisende omgeving, bijvoorbeeld in ongunstige weersomstandigheden of op onveilige hoogtes, is het laatste wat u wilt dat u zicht druk hoeft te maken over uw werkkleding. De bedrijfskleding van Mascot biedt comfortabele- en slijtvaste kleding voor alle projecten, het maakt niet uit of u nu als schilder werkzaam bent of een werknemer bent op een boorplatform.

Veel arbeidsongevallen kunnen desastreuse gevolgen hebben, maar de meeste kunnen gemakkelijk vermijdbaar zijn door volgende eenvoudige gezondheids- en veiligheidsvoorschriften en door de juiste beschermende bedrijfskleding te dragen.

 Mascot bedrijfskleding – Een inleiding.

Mascot Workwear is een Deens bedrijf, opgericht in 1982, dat uitgegroeid een van de meest bekende en meest vertrouwde merken in de PBM branche. Voor zowel professionele handelaren als de uiteindelijke drager van de bedrijfskleding.

Mascot Workwear is aan haar goede reputatie gekomen door het produceren van professionele werkkleding, die zowel goed van kwaliteit, en slijtvast is. Dit zorgt ervoor dat Mascot bedrijfskleding een logische keuze is voor vele bedrijven. Dit hoge kwaliteitsniveau word verkregen door een uitstekend productieproces met vele kwaliteitscontroleprocedures om te zorgen dat de producten voldoen bij alle omstandigheden.

Voor veiligheid op de werkvloer biedt Mascot alle benodigdheden zoals bijvoorbeeld; werklaarzen, werkschoenen en andere veilige bedrijfskleding kleding zoals werkbroeken en overalls. Alle veiligheidskleding voldoen aan strenge Europese richtlijnen om de veiligheid te waarborgen en de accessoires, schoenen en kleding goed kunnen functioneren wanneer ze nodig zijn.

Essentiële benodigdheden voor elke werknemer in de bouw of industrie zijn werkschoenen en/of werklaarzen in combinatie met andere bedrijfsveilige kleding zoals bijvoorbeeld werkhandschoenen en werkbroeken. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten normeringen.

Andere veiligheidsbenodigdheden in de Mascot werkkleding catalogus bevatten kniestukken, veiligheidsvesten, speciale riemen en zakken voor een verscheidenheid aan gespecialiseerde beroepen, zoals bijvoorbeeld voor de timmerman, schilder en glazenwasser.

Mascot Workwear levert ook andere veelvoorkomende bedrijfskleding vooral voor beroepen in de bouw. Denk hierbij aan polo’s, truien, overalls en sweatshirts, alsmede een volledige assortiment van fleece kleding en werkjassen in allerlei soorten kleuren, stijlen en maten, alle wasbaar in de machine.